Kuivsegud

Meil on lai valik ehitussegudest, mis tagavad kindla ja usalduväärse kvaliteedi: müüri- ja savisegud, krohvisegud, pahtlid, põrandasegud, tsementsegud ja betoonid, krundid, liivad jne.

Müürisegud kandvate ja mittekandvate seinte ehitamiseks nii sise- kui välistingimustes ning tulekindlad segud ahjude, korstnate ja muude tulega kokkupuutuvate konstruktsioonide ehitamiseks.
Pahtlite valik on mitmekülgne: alates esmaseks tasandamiseks mõeldud niiskuskindlatest tasandussegudest kuni peenefraktsiooniliste viimistluspahtliteni.
Pakume plaatimissegu igaks juhtumiks. Kõige rohkem kasutatakse plaadiliime, mis sobivad tavaoludes betoon- ja krohvitud pindade plaatimiseks. Ahjude, soemüüride, basseinide või kemikaalidega kokkupuutuvate konstruktsioonide plaatimiseks, valgete või läbikumavate looduslike kiviplaatide paigaldamiseks jms, on mõeldud eritooted.
Kuivbetoonide nomenklatuuris on tavabetoonid põrandate valamiseks, betooni valuvigade parandamiseks ja muudeks renoveerimistöödeks. Eribetoone on palju ja neid kasutatakse sildade, sadamakaide, rõdude ning muude rasketes (ilmastiku)oludes olevate konstruktsioonide ehitamiseks ja renoveerimiseks.
Lubikrohvid on levinud ehitusobjektide renoveerimisel. Lubitsementkrohve kasutatakse tavaoludes mineraalsete aluspindade tasandamiseks. Tootesarjas on ka niiskus- ja külmakindlad tsementkrohvid, mis sobivad tugevate mineraalsete aluspindade ja rasketes ilmastikutingimustes olevate soklite tasandamiseks. Viimastel aastatel on populaarseks muutunud universaalsed tsement-polümeersed kiudkrohvid. Eelpool nimetatud tooted on mõeldud aluspindade ettevalmistamiseks enne viimistlussegude pealekandmist. Ka viimistluskuivsegude valik on lai, pakume 36 värvitoonis mineraalseid prits- ja käsitsi pinnale kantavaid viimistluskrohve.
Uusimad tooted on orgaanilised viimistlussegud. Pinnaviimistlustoodete hulka kuuluvad peenema pinnastruktuuriga viimistlussegud, pritskrohvid, terrasiitkrohvi sarnased ja uurdelise pealispinna jätvad segud ning kahekomponente kivipuruviimistlus.


Müüritus - Lae alla.
Müüritus talvel - Lae alla.

Zoom
Plaatimistöö
Zoom
Pahteldamine
Zoom
Põrandasegu
Zoom
Tsementsegu seinale kandmine