Siseuksed

Siseustel on oluline roll interjööri kujundamisel. Kui siseukse valik on tehtud, arvestades nii sisekujunduslikku kui ka praktilist poolt, ilmestavad uksed Teie kodu või tööruumi kaua. Standartne siseuks on mõeldud ruumi teisest eraldama. Samutil on siseuksed mõeldud heli vms. eraldamiseks.

Enne ukseava tegemist tutvu tootja paigaldusjuhendiga. Ukse käelisust vaata avanemise poolt, kui hinged asetsevad vasakul on uks vasakukäeline, kui hinged on paremal pool on tegemist paremakäelise uksega . Tuleb meeles pidada, et ukse tarvikud (käepide, lukukate jne.) ei kuulu reeglina ukse komplekti, mida tuleb eraldi tellida ja ukse mõõtu mõõda alati lengi välisküljelt.
Kui te kasutate ust niiskemates ruumides on soovitav eelnevalt töödelda ukse alumine ja ülemine äär niiskuskindlaks. Näiteks värvida. Siseuksed on ettenähtud kasutamiseks siseruumides, kus temperatuuri kõikumised kahelpool ust ei ületa 5 kraadi C.

Melamiinkattega siseuks on valmistatud kärgpapist, mis on omakorda kaetud 3mm paksuse melamiin MDF kihiga mõlemalt poolt. Uksepaksus kokku on ca 40mm.
Melamiin on vaiguga immutatud kõrgsurve pressimisel saadav kattepaber (paksusega u 0,2 mm), millega kaetakse mööbliplaat. Dekoormelamiinide valik on väga lai, enamlevinud on naturaalse puidu imitatsiooniga variandid (nt pöök, kask) või laustoonid valge, hall.


Puituksed on valmistatud naturaalsest puidust. Uksed on saadaval täispuitustena ja ka klaasiavadega. Klaasiavade arvu on võimalik reeglina valida (6 või 8 ava).


Spoonuksed on valmistatud kärgpapist, mis on omakorda kaetud puitlaastplaadiga. Viimase kihina on spoonustele lisatud kaks kihti puidu spooni.
Spoon on õhuke puiduleht (lehtvineer), mida kasutatakse ristvineeri valmistamiseks ja vähemväärtuslike puitmaterjalide vääristamiseks ehk pealistamiseks (spoonimiseks).


Valged siseuksed on mõeldud eraldama kahte ruumi üksteisest, samuti disainielemendina teie kodus. Klaasiavade arvuga saate anda oma uuele uksele omapärase kujunduse. Uksed on saadaval sileda ja profiilse pinnaga.
Siseuksed on valmistatud 36mm paksusest kärgpapist ja kaetud mõlemalt poolt 3 mm pakksuse MDF kattega. Kokku on ukse pakksus ca 40mm.

Zoom
Valged uksed 96/SP6 210 x 140 mm
Zoom
Spoonuks 201/SP12+SP6
Zoom
Melamiinkattega uks
Zoom
Männipuidu uks
Zoom
Valge uks 200 GW 150 x 210 mm
Zoom
Spoonuks 201 GW mahagon 150x150mm
Zoom
Valged paarisuksed
Zoom
Männipuidust paarisuks 151/SP10+SP10 150 x 151 mm
Zoom
Valge paarisuks