Fassaadiplaat Cynop

Tagasi tootekataloogi

Cynop fassaadikatteplaat on tugev 8-mm paksune tsementkiudplaat. Pindviimistluseks on kasutatud keskkonnasõbralikku kõrgkvaliteedilist akrülaatvärvi. Cynop plaatide värvitooni saate vabalt valida tuntud fassaadidele mõeldud värvikataloogidest vastavalt oma soovile ja vajadusele.

Cynop plaadid annavad fassaadidele majanduslikult soodsa ja pika eluea. Cynop'i, oma ala asjatundjate poolt valitud, rohketest standard värvitoonidest on kerge leida just Teile sobilik lahendus.

Cynop fassaadikatteplaatidega on kerge kaasajastada vanemaid hooneid ja muuta nad tänapäevastele nõuetele vastavaks. Uusehitamisel moodustab Cynop kerge ja kaua kestva fassaaditerviku, mis kaitseb konstruktsioone ilmastiku eest.

Cynop plaate on saadaval ka läbipaistva värvkattega - Cynop Natura. Valida saab 15 värvitooni vahel. Üks tema olulisemaid omadusi on selle kergelt läbipaistev pinnakate, mis loob ilusa ning loodusliku tunde. Tänu sellele pinnakattele säilitavad Cynop Natura plaadid oma kauniduse kõikides ilmastikuoludes.