Fassaadiplaat Minerit Pastell

Tagasi tootekataloogi

Minerit fassaadiplaadid võimaldavad teostada ka kõige nõudlikumaid fassaadilahendusi. Vajadusel saab Minerit fassaadiplaate lõigata soovitud mõõtu ja vormi. Minerit on esinduslik materjal kõikidele fassaadidele – nii uusehitistele kui ka hoonetele, mida renoveeritakse.

Minerit Pastell plaate kasutatakse fassaadikattena, fassaadielementidena ning rõdupiiretena. Plaadid on tehases kaetud vett ja mustust hülgava ainega. Minerit Pastell on värvitud massiga plaat, mille pind on lihvitud. Värvitud massiga Minerit Pastell plaadid on pinnalt elavad, s.t. iga plaat on omanäoline ning ainulaadne.

Minerit fassaadiplaadid on saadaval peaaegu piiranguteta värvitoonides. Minerit Pastell on värvitud massiga sile plaat, millel on oma standardsed toonid.

Minerit fassaadiplaadid kestavad ka kõige karmimates ilmastikutingimustes. Minerit fassaadiplaadid on kiudtsementpõhised, millest lähtuvalt temperatuuri- ja ilmastikumuutused neid ei mõjuta. Minerit Pastell on lisaks kaetud vett ja mustust hülgava ainega, et fassaad paistaks alati suurepärasena.

Minerit fassaadiplaadid on saanud aastate jooksul tuntuks kogu Lääne- ja Ida-Euroopas tänu oma pikaealisusele ning mitmekesisusele hoone
fassaadilahendustes. Minerit tootevaliku mitmekesisust on õpitud arhitektide poolt hästi hinnatud ja neid on kasutatud vägagi radikaalselt mitmetes omanäolistes fassaadilahendustes. Viimistletud plaate on lihtne paigaldada ning hoone projektikohane fassaadilahendus sünnib kiirelt.
Värvitud plaatide kasutamine on kogunud kõikjal populaarsust. Nendega luuakse uut ilmet ümbritsevasse keskkonda ning tuuakse vaheldust ning värskust igavatesse kortermajade piirkondadesse. Värvitud massiga plaatide värvipigmentide toonid on loodusest endast ning seepärast on plaate kerge siduda hoone muude materjalidega. Büroohoonedki on leidnud värvitoonide kaudu omanäolise välisilme. Hotellid, kaubakeskused, avalikud hooned ning tootmishooned on enimlevinud kasutuskohad.

Minerit tooted on keskkonnasõbralikud, looduslikest materjalidest valmistatud siledad plaadid. Plaadid on valmistatud valgest või hallist tsemendist. Plaadid ei hallita ega pehki. Plaadid on tuleohutud ning püsivad aastaid ka muutuvates ilmastikuoludes.


Minerit HD, PK, Pastell üldprospekt
Minerit Pastell üldprospekt
Minerit PK standard värvitoonid