Uksed, aknad, pööninguluugid

Maja esiuks ei ole pelgalt sissepääs hoonesse, vaid ka omaniku visiitkaart. Uksel on alati olnud täita oluline roll fassaadi ilmestaja ja kaunistajana. Läbi aegade on uks peegeldanu d hoone elanike maitse-eelistusi ning ajastule iseloomulikku stiili.
Samuti on siseustel täita oluline roll interjööri kujundamisel. Kui siseukse valik on tehtud läbikaalutult, arvestades nii sisekujunduslikku kui ka praktilist poolt, kaunistavad uksed Teie kodu või tööruumi kaua, end meelde tuletamata. Standardne siseuks on mõeldud ruumi teisest eraldama. Samutil on siseuksed mõeldud heli-, kulumiskindlust vms eraldamiseks.


Akendel on lisaks päevavalguse sisselaskmisele ka tähtis osa sisekujunduses. Katuseaknad toovad teie ellu päevavalguse. Katuseakende puhul on üks huvipakkuv aspekt, kui palju erinevaid viise on leitud kogu maailmas katuseakende kasutamiseks, et oma kodu valgemaks muuta. Katuseakendest tuleb valgus täiesti uute langemisnurkade all - seda nii ühekorruseliste majade eluruumides, katusealustel korrustel, trepikodades ja mistahes tüüpi ruumides. Katuseaknad pakuvad tohutult erinevaid võimalusi. Saate valida sobiva üksiku või mitmest katuseaknast eri mudelite kombinatsiooni ja nii kujundada oma elutoale, mängutoale, vannitoale, trepile või köögile oma erilise ilme, kus on rohkem päevavalgust ja õhku.


Allatõmmatav, moodne ja ruumisäästlik pööninguluuk-trepp on vahelüliks pööningu ja eluruumide vahel.
Rootsi firma MidMade/SSC pööninguluugid on väga vastupidavad, turvalise konstruktsiooniga, võtavad vähe ruumi ning neid on lihtne paigaldada, kasutada ja hooldada.
LEX luuk-trepp on puidust lihtsalt käsitletav pööninguluuk. Luuki on võimalik värvida soovitud tooni. Luugil on efektiivne 30,60 või 70 mm isolatsioon ja tihendid.