Tänavakivid



Tänavakivide kasutusjuhend - Lae alla.

Betoonist sillutiskivid sobivad kasutamiseks eelkõige jalakäigu tsoonides, tänavatel, väljakutel, era- ja aiamajade ning suvilate  maastikulisel heakorrastamisel.

Sillutiskivide kulumiskindluse ja vastupidavuse tagab kaasaegne tehnoloogia, kvaliteetsed toorained ja pidev kvaliteedikontroll.

Betoonist kõnniteekividel on mitmeid eeliseid võrreldes asfaltkattega:

Igasugune aiakivide paigaldus saab alguse aia kujundusest. Enamlevinud on, et sillutiskivid paigaldatakse autosõidualale, mis tagab teile mugava ja praktilise sissesõidu hoovi. Sama levinud on ka aiakividega tee katmine jalgväravast koduukseni.

Sillutiskivid sobivad kõnniteede sillutamiseks, aga ka sõiduteedel ja ekstreemsemates tingimustes kasutamiseks. Sillutuskivid sobivad platside, kõnniteede ja eramute sissesõiduteede sillutamiseks. Sillutuskive võib kasutada ka sõiduteede ehitamiseks. Kivide külgedel on ladumise hõlbustamiseks 2mm paksused vuugieendid.

Tavaliselt paigaldatakse äärekivid enne sillutiskive. Oluline on jälgida, et aluspind oleks korralikult tihendatud ja tasandatud. Kive kohale asetades peab arvestama, et vee äravoolu tagamiseks peab nende ülemine serv jääma hiljem lisanduvate sillutiskivide vahelistest vuukidest või asfaldist ca 5 mm madalamale.

Zoom
Kehra Kloostri, Kehra Kloostri Retro
Zoom
Kehra murukivi
Zoom
Kehra Nunna, Kehra Nunna Retro
Zoom
Kehra Mosaiik, Kehra Mosaiik Retro
Zoom
Antiik plats
Zoom
Klooster Gran
Zoom
Kloostrikivi
Zoom
Kehra Terass